Twan Jonkers: 06 40 56 73 88 info@venlogezond.nl

venlogezond-twan-en-bettyVenlo Gezond streeft er naar om mensen bewust te maken en te laten handelen naar het preventief en positief beïnvloeden van zijn/haar eigen gezondheid en levensstijl door middel van gezonde voeding. Daarnaast biedt Venlo Gezond een unieke zakelijke mogelijkheid.

Venlo Gezond heeft er voor gekozen gebruik te maken van de kennis en producten van een wereldmerk, namelijk Herbalife. Herbalife is al meer dan 37 jaar – en inmiddels in meer dan 93 landen – toonaangevend op het gebied van gezonde voeding en een actieve levensstijl.

Een waar A-merk, dat continue op zoek is naar de beste mogelijkheden om klanten de best mogelijke producten te bieden.  De producten van Herbalife worden gemaakt in samenwerking met de Universiteit aan de UCLA (Universiteit Californië Los Angles).Dit hypermoderne laboratorium zorgt er voor dat de producten continue voldoen aan de hoogste eisen die aan de hedendaagse voeding worden gesteld.

Waarom Venlo Gezond voor Herbalife heeft gekozen?

Venlo gezond wil de beste producten en diensten leveren aan hun klanten. Dan kies je natuurlijk voor een marktleider op het gebied van gezonde voeding en een actieve levensstijl. Dat is logisch!

En dat is Herbalife!